ساخت سوئیچ خودرو های کرمان موتور در محل یکی از خدمات وب سایت الو سوییچ می باشد.خودروسازان داخلی و خارجی از ECU های مختلف در محصولات خود استفاده کرده اند. برای مثال در خودرو پراید از ۵ نوع ECU مختلف استفاده شده است . تعریف کلید در ECU های مختلف شرایط مختلفی دارد که به ۴ دسته کلی تقسیم می شوند :
دسته اول:
نیاز به کد دسترسی ندارند و یا کد دسترسی این سری ECU ها برای همه خودرو ها هم مدل خود یکسان است.
دسته دوم :
به وسیله کدیاب مخصوص ، از طریق سوکت دیاگ “OBD – II “ می توان کد دسترسی خودرو را استخراج کرد و مورد استفاده قرار داد .
دسته سوم :
قابلیت کدیابی را ندارند ، و برای تعریف سوئیچ حتما نیاز به کارت کد سوئیچ می باشد. در صورت گم شدن و یا در دسترسی نبودن کد دسترسی ، باید از کمپانی سازنده خودرو استعلام شود و در صورت مقدور نبودن توسط پروگرامر به صورت سخت افزاری از ECU خودرو خوانده شود .
دسته چهارم:
این دسته خودرو ها کد سوئیچ ندارد و برای تعریف سوئیچ حتما نیاز به یکی از سوئیچ های خودرو می باشد . در صورت مفقود شدن تمامی سوئیچ های خودرو ، باید به وسیله پروگرامر به صورت سخت افزاری برای خودرو تعریف شود .
درباره کرمان موتور:
گروه صنعتی کرمان خودرو یک شرکت خودروسازی ایرانی است که در دی ماه ۱۳۶۹ با نام صنایع خودروسازی کرمان برای واردات مدلهای مختلف خودروهای دوو تأسیس شد و از سال ۱۳۷۳ فعالیت خود را در زمینه ساخت و مونتاژ خودرو آغاز کرد.مدیرعامل این شرکت از سال ۱۳۷۱ تا 1388 مهندس زنده یاد ابوالفضل سجادی بنیانگذار اولین بخش خودروسازی خصوصی در کشور بود.کرمان خودرو در سالهای ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۱ با واردات و مونتاژ خودروهای شرکت کرهای دوو به سود کلانی رسید، اما در سال ۱۳۸۱ پس از خرید دوو توسط شرکت آمریکایی جنرال موتورز و قطع همکاری «جنرال موتورز دوو» با کرمان خودرو به دلیل تحریمهای آمریکا علیه ایران، این شرکت با ایجاد سه شرکت دیگر راین خودرو، بم خودرو و مدیران خودرو، در پی مونتاژ و واردات خودروهای شرکت آلمانی فولکس واگن، شرکت کرهای هیوندای و خودروهای ارزان قیمت چینی شرکت لیفان برآمد. بحرانهای مالی کرمان خودرو همانند دیگر شرکتهای خودروسازی ایرانی موجب شد تا در ۱۳۸۳ مبلغ ۹۲٫۰۶ میلیون دلار از حساب ذخیره ارزی به این شرکت پرداخت شود.حدود نیمی از سهام شرکت کرمان خودرو متعلق به مؤسسه خیریه مولیالموحدین و نیمی دیگر متعلق به سازمان عمران کرمان است و چهار درصد سهام این شرکت از بدو تأسیس به گروهی از مدیران فنی تعلق داشتهاست.
.