ساخت سوئیچ خودرو پژو روآ در محل
ساخت سوئیچ خودرو پژو روآ در محل یکی از خدمات وب سایت الو سوییچ می باشد.خودروسازان داخلی و خارجی از ECU های مختلف در محصولات خود استفاده کرده اند. برای مثال در خودرو پراید از ۵ نوع ECU مختلف استفاده شده است . تعریف کلید در ECU های مختلف شرایط مختلفی دارد که به ۴ دسته کلی تقسیم می شوند :
دسته اول:
نیاز به کد دسترسی ندارند و یا کد دسترسی این سری ECU ها برای همه خودرو ها هم مدل خود یکسان است.
دسته دوم :
به وسیله کدیاب مخصوص ، از طریق سوکت دیاگ “OBD – II “ می توان کد دسترسی خودرو را استخراج کرد و مورد استفاده قرار داد .
دسته سوم :
قابلیت کدیابی را ندارند ، و برای تعریف سوئیچ حتما نیاز به کارت کد سوئیچ می باشد. در صورت گم شدن و یا در دسترسی نبودن کد دسترسی ، باید از کمپانی سازنده خودرو استعلام شود و در صورت مقدور نبودن توسط پروگرامر به صورت سخت افزاری از ECU خودرو خوانده شود .
دسته چهارم:
این دسته خودرو ها کد سوئیچ ندارد و برای تعریف سوئیچ حتما نیاز به یکی از سوئیچ های خودرو می باشد . در صورت مفقود شدن تمامی سوئیچ های خودرو ، باید به وسیله پروگرامر به صورت سخت افزاری برای خودرو تعریف شود .
درباره پژو روآ :
پژو روآ خودرویی سواری از محصولات شرکت ایران خودرو است.این خورو بهینهسازی شدهٔ خودروی پژو آردی، محصول پیشین ایران خودرو است. ایران خودرو در سال ۱۳۸۵ تولید و عرضه برند بهبود یافتهٔ پژو آردی را تحت عنوان روآ (ROA) با موتور OHV، قطعات بهینه شده و الگو برداری براساس موتورهای روز هم کلاس خود آغاز کرد. تولید روآ در نیمهٔ سال ۱۳۸۸ متوقف و روآی سال با موتور پایه گاز سوز OHVG2 جایگزین آن شد. پژو روآ از همان روزهای نخست برای قشر متوسط جامعه در نظر گرفته شده بود ولی ترکیبی بودن ماشین از نصب موتور پیکان با کمی تغییر باعث بروز مشکلات زیادی از جمله لرزش اتاق، کیفیت پایین قطعات، عدم هماهنگی اتاق با موتور محور عقب، صداهای غیرعادی گیربکس و ضعف قدرت و کشش مناسب را برای خریدار ایجاد میکرد. پس از سال ۱۳۸۸ طرح پژو ۴۰۵ معمولی به روآی سال نیز اختصاص یافت که دارای رخ و چهرهٔ کامل پژو ۴۰۵ بود و تنها وجه تمایز آن با ۴۰۵ استفاده از سپرهای مشکی رنگ برای جلو و عقب بود. تولید روآ در ایران خودرو به خاطر مصرف بالای سوخت، مسائل زیستمحیطی و کمبود تقاضای بازار متوقف شد.